DAIHATSU SERVICE DEALER

Vakgarage Rietmeyer in Alkmaar is sinds 1 januari 2018 erkend Daihatsu Service Dealer, en is als BOVAG-autobedrijf het ideale adres voor onderhoud aan elk model Daihatsu zoals de Cuore, Charade, Sirion, Copen en Rocky.

DAIHATSU MERKSPECIALIST

Dankzij de merk-gerichte opleidingen behoren onze monteurs tot de meest ervaren Daihatsu technici; zij kennen uw Daihatsu door-en-door. Of het nu om regulier onderhoud gaat óf om specialistische zaken, onze vakmensen staan voor u klaar met speciaal, merkgebonden apparatuur en gereedschap. U kunt dus rekenen op de beste service, de juiste kennis en het gebruik van originele onderdelen. De hoge kwaliteit die bij dit Japanse merk hoort!

Ook voor de APK van uw auto, voor professioneel herstel van autoschade en de unieke Pechhulp (al vanaf €19.95 per jaar!) bent u welkom bij uw Daihatsu Service Dealer in Alkmaar. Voor de levering van originele onderdelen kunt u altijd even bellen met 072-5406400. Met het kenteken van uw occasion bij de hand kunnen wij u direct helpen.

DE AANSCHAF VAN EEN DAIHATSU OCCASION

Voor de aanschaf van een Daihatsu kunt u uiteraard het beste bij de Daihatsu Service Dealer in Alkmaar terecht: voor de populaire Sirion of de extreem zuinige Cuore, de stoere Terios, luxe Materia of zelfs de Move of een Charade, onze verkoopmedewerkers vinden, controleren en leveren uw ideale Daihatsu via een vrijblijvende, gratis zoekopdracht.

KORTOM; ZEGT U DAIHATSU, DAN ZEGT U VAKGARAGE RIETMEYER IN ALKMAAR!